Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

05.08.2019

BEZBEDNIJI SAOBRAĆAJ: Završava se rekonstrukcija državnog puta Inđija-Ljukovo

Posle skoro 20 godina konačno je na red došla rekonstrukcija veoma frekventnog državnog puta između Inđije i Ljukova, a koji je i veza ka opštini Ruma i gradu Sremska Mitrovica. Odluka o početku radova doneta je na sastanku predstavnika sremskih opština sa ministarkom Zoranom Mihajlović kada je predsednik inđijske opštine Vladimir Gak kao prioritetnu deonicu izdvojio upravo ovu saobraćajnicu.

Obzirom da se rekonstrukcija vrši na državnom putu drugog reda, lokalna samouprava nema nadležnost za njeno održavanje iako prolazi kroz inđijsku teritoriju.

„Zato smo uradili ono što jedino možemo kao lokalna samouprava, a to je da insistiramo kod viših nivoa vlasti, odnosno kod ministarstva, da se prvo ova deonica rekonstruiše kao jedna od najfrekventnijih u našoj opštini“, rekao je Gak prilikom obilaska radova.

Radovi se kvalitetno izvode što se može videti, između ostalog, i po dubini postavljenog tampona čime će se značajno povećati trajnost asfalta.

Takođe, saobraćajnica je proširena čime će se povećati prohodnost vozila ali i bezbednost saobraćaja.

Završetak radova između izlaska iz Inđije ka Ljukovu se očekuje u narednim danima, nakon čega sledi postavka vertikalne i horizontalne signalizacije.

Sledeća faza radova je nastavak rekonstrukcije istog puta ka centru Inđije, odnosno do ugla Zmaj Jovine i Vojvođanske ulice.

Fotografije možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
28 °C 1010.1 mb 51 % 5 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija