Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

24.06.2019

OD OČAJNOG DO ZDRAVOG PREDUZEĆA: Stabilizovano funkcionisanje JKP „Komunalac“

Do pre samo 3 godine funkcionisanje Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ bio je pod znakom pitanja. Nesavesnim, bahatim i neodgovornim ponašanjem tadašnjih čelnika lokalne samouprave preduzeće je konstantno beležilo gubitke, mehanizacije je bila u katastrofalnom stanju i funkcionalnost je dovedena do granice izdržljivosti.

Iako su od prethodnika ostavljeni ogromni dugovi, danas ova firma ima nove kamione, traktore, kosilice, mulčere, vozila i druge neophodne alate za zadovoljavanje svih potreba građanstva i privrede. To pokazuje da aktuelno opštinskom rukovodstvo ima dovoljno znanja, sposobnosti i volje da rešava probleme i osposobi sistem koji se 16 godina konstantno urušavao.

Da podsetimo, prilikom prvih snežnih padavina u zimu 2016. godine „Komunalac“ je na teren izveo 4(četiri) raspoloživa kamiona, od kojih su 3(tri) nakon nekoliko minuta rada stala zbog kvarova i starosti mehanizacije.

Trenutno stanje je samo jedna od stepenica koje svako preduzeće u opštini mora da prođe. U narednom periodu nastaviće se sa modernizacijom i podizanjem svih operativnih kapaciteta kako bi ceo sistem mogao da odgovori na sve izazove sa kojima se suočava.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
18 °C 1004.8 mb 73 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija