Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

24.06.2019

Puštanje u rad novog bunara u Inđiji

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ započelo je sa procesom probnog puštanja u rad nove baterija bunara B24 na inđijskom izvorištu pijaće vode. Posle testiranja sledi tehnički prijem i uključivanje u vodovodni sistem Inđije.

„Ovim će vodovodni sistem dobiti dodatnih 20 litara u sekundi“, rekao je Dragoljub Trifunović, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, i dodao da je projekat „veoma važan za apsolutnu stabilnost vodosnabdevanja građana i privrede ali i zbog podizanja potencijala za puštanje fabrike vode u rad“.  

Izgradnjom novih bunara smanjuje se mogućnost da se i u najsušnijem periodu vrši restrikcija koja je bila konstantno aktuelna u periodu od 2010. do 2015. godine. I ne samo restrikcije, u tom periodu je često bila potpuno zagađena i neupotrebljiva, što je pokazivalo kakav odnos su prethodnici imali prema građanima opštine Inđija.

Inače, Opština Inđija je nedavno na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dobila 70% sredstva za izgradnju još jednog bunara kojim će se dobiti neophodna količina vode za puštanje u pogon fabrike vode. Završetak radova na novom bunaru očekuje se do kraja tekuće godine.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
14 °C 1012.2 mb 77 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija