Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

18.06.2019

NAGRADA ZA TRUD I ZNANjE: Uručeno 90 ugovora o stipendiranju studenata

U Skupštinskoj sali opštine Inđija upriličen je prijem najboljih studenata koji su svojim trudom ostvarili uslove za opštinsku stipendiju u iznosu od 15 hiljada dinara. Ukupno je 90 studenata ostvarilo tu mogućnost a ugovor o stipendiji uručio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

„Ponosni smo na ove mlade ljude, oni su naša budućnost i mislim da se ovim na najbolji mogući način pokazuje koliko nam je stalo do položaja studenata i da pokažemo koliko brinemo kako danas kada pričamo o stipendijama, tako i o svemu onome što ih čeka nakon završetka studija“.

Gak je podsetio da je prilikom preuzimanja odgovornosti 2016. godine opštinska stipendija za studente bila 7.5 hiljada dinara a da je danas duplirana i iznosi 15 hiljada dinara.

„Ako se realizuje velika investicija koju čekamo moći ćemo da dodatno podignemo stipendije“, rekao je Gak. „A gde da uložimo sredstva ako ne u mlade, kulturu i sport“.  

Predsednik je predstavio projekat „kadrovskih stanova“ koji će opština realizovati u narednom periodu a tiče se mladih i obrazovanih ljudi sa inđijske teritorije. Napomenuo je da će opština učiniti sve što je u njenoj moći kako bi zadržala najbolje stručnjake-kako kroz izgradnju kadrovskih stanova tako i kroz privlačenje novih investicija i obezbeđivanju kvalitetnih uslova za život.

Takođe, Gak je pozvao studente da se obrate opštini za pomoć i preporuku prilikom zapošljavanja kao i za druge probleme sa kojima se suočavaju.

Fotografije sa dodele ugovora o stipendiranju studenata možete pogledati OVDE.

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
14 °C 1012.2 mb 77 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija