Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

05.06.2019

Od Pokrajine 20 miliona dinara za nove bunare

Opština Inđija dobila je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo nepunih 20 miliona dinara, odnosno 69% vrednosti projekata, za realizaciju projekta izgradnje sabirnog cevovoda, baterija bunara B-23, B-24 i B-25 i polaganje napojnog voda za sve tri baterije, kao i za bušenje i opremanje bunara B-25d i B-25p na inđijskom izvorištu.

Ukupna vrednost projekta sa bušenjem, opremanjem i izvođenjem neophodnih hidromašinskih i elektro radova iznosi 28,3 miliona dinara. Novim bunarima dobiće se novi kapaciteti pijaće vode neophodnih za stabilnost vodosnabdevanja građanstva i privrede. Ovo je naročito važno imajući u vidu da Inđiju u narednom periodu očekuje izgradnja novih proizvodnih postrojenja i dolazak novih investitora.

Takođe, povećanje eksploatacionih kapaciteta vode je preduslov za rad fabrike vode koja je u prethodnim godinama nekoliko puta svečano otvarana uz prisustvo tadašnjih predstavnika republičkih i lokallnih vlasti, ali nikad nije profunkcionisala.

Na potpisivanju ugovora o dodeli sredstava koje je održano u Bečeju prisustvovali su zamenik predsednika opštine Inđija Dragana Radinović i direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović, a ugovore su dodelili potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević sa pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vukom Radojevićem.

Fotografije sa potpisivanja možete pogledati OVDE.   

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
14 °C 1012.2 mb 77 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija