Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

21.05.2019

Juniori Mladosti šampionski

U konkurenciji juniora strelci Mladosti iz Inđije u sastavu Gaćeša Dimitrije, Mihajlović Veljko i Bojić Strahinja apsolutno su dominirali na Prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom osvojivši prvo mesto. Tim redosledom su osvojili i sve tri medalje namenjene pojedinačnim pobednicima. Time su potvrdili prošlogodišnji plasman a nije im puno nedostajalo ni do državnog rekorda.

Na prvenstvu je nastupilo ukupno 409 takmičara u kategorijama pionira, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tom prilikom su nastupili su i dva člana pionirske ekipe – Brdar Nikola i Košnjak Aleksandar, osvojivši pojedinačno zlatnu, odnosno srebrnu medalju. Ekipa je znatno podmlađena jer su Bojić Strahinja i Mihajlović Veljko, prešli u stariju, kadetsku kategoriju.

Podsećanja radi, Bojić je najbolji pionir Srbije za 2018. godinu a Mihajlović je to priznanje osvojio 2015. godine. U konkurenciji pionirki nastupile su dve Inđinčanke u pojedinačnoj konkurenciji-Bošnjaković Tijana je svojim najboljim rezultatom od 183 kruga osvojila šesto a Džonić Lana sa krugom manje 9. mesto.

Sezona se nastavlja 2. kolom Kupa Srbije u trostavu vazdušnom i MK puškom za kadete, juniore i seniore koje se održava u Novom Sadu 08. i 09. juna.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
18 °C 1004.8 mb 73 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija