Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

24.04.2019

Gaćeša „upucao“ zlato na KUP-u Srbije

Strelac streljačkog kluba Mladost iz Inđije, Gaćeša Dimitrije, uspeo je da se domogne prve zlatne medalje u konkurenciji seniora. Naime, u 1. kolu KUP-a Srbije malokalibarskim oružjem koje je 21. aprila održano u Novom Sadu, Gaćeša je u finalu za seniore u koje je ušao kao petoplasirani nakon osnovnog dela, uspeo da nadmaši sve svoje rivale i osvoji prvu zlatnu medalju u najstarijoj kategoriji.

Osnovni meč, naročito u stojećem stavu, nije bio savršen ali je ipak postignut solidan rezultata od 1127 krugova. To je Gaćeši bilo dovoljno za 4. mesto u juniorskoj konkurenciji.

Da su mu potencijali mnogo veći, Gaćeša je pokazao u seniorskom finalu, kada je uspeo da nadmaši sve svoje rivale u borbi za juniorsku reprezentaciju Srbije ali i nekoliko seniora od kojih su pojedini i povremeni članovi reprezentacije Srbije.

Do 2. kola Kupa, koje se održava 18. i 19. maja, ima dosta vremena da se isprave uočene greške, pa se očekuje i rezultatski napredak Gaćeše.

Strelci Mladosti uzeli su učešća i na memorijalnom turniru „Srboljub Nastić“ u Uljmi. Učestvovalo je 4 takmičara Mladosti koji se pripremaju za predstojeće Prvenstvo Srbije serijskom vazdušnom puškom. Ekipa je osvojila prvo mesto a pojedinačni pobednik je Mihajlović Uroš, takođe član Mladosti.

Sledi kratka Uskršnja pauza a streljačke aktivnosti se nastavljaju kampom za kategoriju kadeta u trostavu vazdušnom puškom, koji se održava u Novom sadu od 01. do 05. maja. Od takmičara Mladosti na kampu učestvuju Košnjak Aleksandar i Džonić Lana, a da li su nešto naučili na kampu imaće priliku da pokažu u prvom kolu KUP-a Srbije u vazdušnom trostavu koji je zakazan za 05. maj. Trener strelaca Mladosti, Alimpijević Dragan, koji je određen za jednog od trenera u kampu, zbog privatnih obaveza otkazao je učešće.  
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
17 °C 1012.3 mb 83 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija