Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

23.04.2019

PODSTICAJ MLADIM PREDUZETNICIMA: Opština Inđija dodelila 2.3 miliona dinara bespovratnih sredstava

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak uručio je 22 ugovora preduzetnicima i mikro pravnim licima o dodeli bespovratnih sredstava kao podrška unapređenju poslovanja, tehnoloških procesa proizvodnje i usluga, povećanje vrednosti i obima prometa i smanjenje troškova finansiranja proizvodne opreme i reprodukcionog materijala u iznosu od 2.3 miliona dinara.

Ovo je prvi put da Opština Inđija dodeljuje bespovratna finansijska sredstva razvoju malih preduzeća i to predstavlja meru koju retko koja opština ili grad u Srbiji primenjuje.

Prilikom dodele ugovora prvi čovek opštine Inđija rekao je da se ovim pokazuje koliko je Inđija daleko ispred svih u podršci i stvaranju povoljnog privrednog ambijenta.

„Mi smo, kao lokalna samouprava, uvek tu da pomognemo naše ljude koji se sami bore za svoj dinar. Ovim realizujemo dato obećanje privrednicima a ono što mogu sa sigurnošću reći jeste da će u narednim godinama ta podrška biti sve veća“.

Gak je pozvao privrednike da se obrate ako imaju bilo kakve predloge i sugestije na koji način bi lokalna samouprava mogla pomoći razvoj i unapređenje poslovanja mikro pravnih lica i preduzetnika.

Osnovni uslovi na koji su se privrednici mogli prijaviti jeste da je sedište firme na teritoriji opštine Inđija, da obavljaju delatnost minimum godinu dana u kontinuitetu bez privremenih prekida i blokade, da su izmirili poreske obaveze i da se protiv osnivača ne vodi krivični postupak ili da je osuđivan za krivična dela.

Za nekoliko nedelja očekuje se raspisivanje novog konkursa za preduzetnike i mikro pravna lica o dodeli bespovratnih sredstava.

Fotografije sa dodele ugovora možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
10 °C 1012.5 mb 94 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija