Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

24.01.2019

Pravilnik za ostvarivanje prava na podsticaje za krave za uzgoj teladi za tov

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donelo je Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za krave za uzgoj teladi za tov (objavljeno u „Službenom glasniku RS“, broj 25/18 od 30. marta 2018. godine).

Ovim pravilnikom bliže se propisuju uslovi i način ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za krave za uzgoj teladi za tov, kao i obrazac zahteva za ostvarivanje podsticaja.

Pravno lice, preduzetnik i fizičko lice - nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, koje ispunjava uslove propisane zakonom kojim se uređuju podsticaji u poljoprivredi i ruralnom razvoju, podsticaje ostvaruje za najmanje dve oteljene krave, na osnovu zahteva koji podnosi Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Upravi za agrarna plaćanja.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje podnosi se za svaku kalendarsku godinu od 1. februara do 31. jula tekuće godine za krave oteljene u periodu od 1. jula predhodne kalendarske godine do 30. juna tekuće kalendarske godine na Obrascu - Zahtev za podsticaje za krave za uzgoj teladi za tov.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje  podnosi se samo jednom u toku godine, a za isto grlo zahtev može da podnese jednom za jednu kalendarsku godinu.

Uredbom o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2019. godinu. propisan je iznos podsticaja za krave za uzgoj teladi za tov u iznosu od 20.000 dinara po grlu.

Pravilnik možete pogledati OVDE.

Za više informacija i potrebnu dokumentaciju, obratite se Agenciji za ruralni razvoj opštine Inđija, Vojvode Stepe 48 ili na telefon 022 55-60-60.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
24 °C 1008.1 mb 61 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija