Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

30.11.2018

Akcija čišćenja kanala i atmosferske kanalizacije

Javno preduzeće za upravljanje putevima i parkiralištima „Inđija put“ uveliko sprovodi veliku akciju pročišćenja kanala i cevi atmosferske kanalizacije. Aktivnosti se sprovode u ulicama na teritoriji cele opštine i trajaće sve dok budu dozvoljavali vremenski uslovi.

Višedecenijska zapuštenost cevi atmosferske kanalizacije i zatrpanost odvodnih kanala uslovilo je dugo zadržavanje vode prilikom obilnijih padavina. To je dovodilo do ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, neprohodnosti pešačkih staza i uništavanja imovine sugrađana.

„Mi smo sistemski napravili redosled koraka kako ćemo i na koji način da rešimo ovaj problem“, rekao je direktor JP „Inđija put“ Zoran Milićević i dodao da je „urgentna situacija bila u Ulici Jug Bogdana u Inđiji i u Novom Slankamenu. Naše preduzeće je uradilo najpre pročišćenje kanala, zatim profilisanje kao i čišćenje cevi atmosferske kanalizacije koje su bile sto posto zapuštene“.

Navedene aktivnosti  neće rešiti apsolutno sve probleme prilikom obilnih padavina ali će znatno smanjiti probleme sa kojima su se građani suočavali. A činjenica da se ovi radovi nisu sprovodili nekoliko decenija pokazuje kakav su odnos prethodni čelnici naše opštine imali prema građanima opštine Inđija.

Slike radova možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1004.9 mb 72 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija