Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

16.11.2018

Održano opštinsko školsko takmičenje u futsalu

Ustanova Sportski centar i Savez za školski sport IN iz Inđije organizovali su opštinsko prvenstvo u futsalu za osnovne i srednje škole koje je održano 05., 06. i 07. novembra u sportskoj hali u Inđiji. Učestvovale su sve škole , odnosno 9 osnovnih i 3 srednje škole.

Prvaci opštine za školsku 2018/2019. godinu kod pionira su OŠ „Branko Radičević“ iz Maradika a kod devojčica OŠ „Braća Grulović“ iz Beške.

Maradičani su pobedili ekipu OŠ „Đorđe Natošević“ iz Novog Slankamena rezultatom 11:2, u polufinalu odličnu ekipu OŠ „22. Jul“ iz Krčedina sa 4:2, da bi u finalu pobedili odličnu ekipu OŠ „Dušan Jerković“ rezultatom 5:4.

Kod devojčica OŠ „Braća Grulović“ iz Beške savladla je OŠ „Jovan Popvić“ rezultatom 3:1, da bi u finalu savladala ekipu OŠ „Dušan Jerković“ rezultatom 5:3. Drugoplasirana OŠ „Dušan Jerković“ savladala je ekipu OŠ „Đorđe Natošević“ iz Novog Slankamena rezultatom 10:1, u polufinalu ekipu OŠ „Petar Kočić“ rezultatom 5:4.

Kod srednjih škola omladinke SŠ „Dr Đorđe Natošević“ savladale su Gimnaziju rezultatom 1:0 i u finalu ekipu TŠ „Mihajlo Pupin“ rezultatom 9:0. Kod omladinaca prvaci TŠ „Mihajlo Pupin“ iz Inđije savladali su u finalu Gimnaziju rezultatom 9:5, dok je Gimnazija savladala SŠ „Dr Đorđe Natošević“ rezultatom 6:2.

Maradička škola „Branko Radičević“ izborila je prvo mesto na okružnom takmičenju u Donjem Tovarniku i putuje na međuokružno takmičenje u Novi Beograd, sportska hala „Ranko Žeravica“.  
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
17 °C 1012.3 mb 83 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija