Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

30.10.2018

Strelci Dimitrije i Anastasija Gaćeša juniorski prvaci države

Anastasija i Dimitrije Gaćeša, fantastični par streljačkog kluba „Mladost“, osvojili su šampionsku titulu na prvenstvu Srbije mešovitih parova u juniorskoj kategoriji koje je proteklog vikenda održano u Smederevu.

Osnovni meč je mogao biti i bolji ali za ulazak u finale nije bilo većih problema obzirom da je šestoplasirana ekipa znatno zaostala.

U finalu, međutim, viđeno je fantastično pucanje Gaćeša, čak znatno bolje od nastupa u kvalifikacijama, što inače nije uobičajeno jer je finale zbog velikog psihološkog pritiska mnogo teže pucati od osnovnog meča.  Svaki takmičar iz ekipe pucao je po 24 dijabole a naši strelci su postigli rezultat od 493,2 kruga, što je za 3,5 kruga bolje od rezultata drugoplasirane ekipe Smedereva.  

Treće mesto pripalo je ekipi Policajca iz Beograda. Bolji rezultat od ekipe Inđije u finalu, postigla je samo seniorska ekipa iz Novog Sada u kojoj je nastupila reprezentativka Srbije Vukašinović Sanja. Razlika je bila svega 0,5 krugova što dovoljno govori o značaju ostvarenog rezultata inđijske ekipe. Ovo je ujedno i državni rekord juniorskih finala koji neće biti tako lako oboren narednih godina.

Prvi sledeći nastup strelaca Inđije zakazan je za 4. novembar kada se u Pančevu održava finala Kupa Srbije ekipnoj konkurenciji. Nastupaće 6 takmičara Mladosti koji će pokušati da pobednički pehar preotmu od sjajnih Piroćanaca koji su nepobedivi već dugi niz godina. 
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
31 °C 1007.9 mb 41 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija