Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

15.10.2018

Gaćeši bronza u Kupu Srbije

Strelac inđijskog streljačkog kluba „Mladost“ Dimitrije Gaćeša osvojio je bronzanu medalju u prvom kolu Kupa Srbije sa upucanih 614,2 kruga. Na takmičenju koje je održano proteklog vikenda u Novom Sadu najbolji je bio reprezentativac Srbije Veljko Ilić iz Smedereva, dok je drugo mesto osvojio Bogdan Jovanović iz Kragujevca koji je od Dimitrija bio bolji za samo 0,3 kruga.

Ovo je Gaćeši prva medalja vazdušnom puškom u konkurenciji juniora(takmičari do 20 godina starosti) ali i nagoveštaj da se i ovim oružjem može približiti reprezentaciji Srbije za koju je već nastupao malokalibarskom puškom na velikom međunarodnom turniru u Plzenu. Gaćeša je inače još uvek mlađi junior i u toj kategoriji može da nastupa još 3 godine.

Osim Dimitrija, na takmičenje su učestvovali Bojić Strahinja, Mihajlović Veljko, Alimpijević Marko i Gaćeša Anastasija. Svi su postigli solidne rezultate i u skladu sa njihovim trenutnim mogućnostima. Anastasija je čak postigla rezultat bolji od svog brata Dimitrija ali u izuzetno jakoj konkurenciji kod devojaka nije mogla bolje od 12. mesta, od ukupno 37 takmičarki.

Na takmičenju je učestvovalo preko 170 strelaca iz cele Srbije.

Drugo kolo Kupa Srbije održaće se u Smederevu 10.11.2018. godine. Prvi sledeći nastup strelaca iz Inđije zakazan je u Vrbasu u nedelju, 21.10.2018.godine, kada je na programu takmičenje za Kup Vojvodine na kome će nastupati 6 takmičara „Mladosti“ u svim kategorijama.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
24 °C 1008.1 mb 61 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija