Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

16.08.2018

Strelci inđijske Mladosti na kampu u Karatašu

U organizaciji Streljačkog saveza Srbije od 1. do 7. avgusta održan je streljački kamp u Karatašu kod Kladova na kojem su pravo prisustva stekli 4 inđijska strelca, i to Gaćeša Dimitrije, Bojić Strahinja, Lukač Jovan i Džonić Lana. Takođe, na kampu je bio i trener Dragan Alimpijević.

Kamp, koji je inače veoma dobro organizovan i sproveden, bio je prilika da mladi takmičari saznaju više o tehnici i taktici gađanja vazdušnom puškom i pištoljem. Kampu je prisustvovalo 40 takmičara u kategorijama kadeta i mlađih juniora i 10 trenera iz cele Srbije.

Utisci sa kampa svih učesnika su izuzetno pozitivni a za neke od njih prva prilika za proveru stečenog znanja bio je veliki međunarodni turnir Gran Pri Novog Sada koji je na programu bio od 9. do 12. avgusta. Od inđijskih takmičara učešća na ovom takmičenju su uzeli Gaćeša Dimitrije, Gaćeša Anastasija i Bojić Strahinja.

Gaćeša je bio ujedno i najopterećeniji takmičar jer je nastupao u sve 4 discipline koje su bile na programu puškom: miks i singl vazdušnom puškom i trostav i ležeći stav malokalibarskom puškom. Kamp na Karatašu je očigledno bio koristan jer je Dimitrije u čak 3 discipline oborio lični rekord što će biti sjajna uvertira za sezonu koja počinje već u oktobru.

Solidan nastup zabeležila Gaćeša Anastasija koja je nastupala samo vazdušnom puškom a u miksu sa bratom Dimitrijem oborila je klupski rekord. Bojić Strahinja je posle nešto slabijeg nastupa vazdušnom puškom, MK puškom pucao znatno bolje i najavio napredak u novoj sezoni. Do kraja sezone MK oružjem ostala su još samo dva takmičenja za pionire. Ipak, nastup inđijskih takmičara je neizvestan jer je klub znatno iscrpljen tokom nastupa juniora i seniora, te je veliki problem sa nedostatkom municije i finansijskih sredstava jer je potrebno obaviti i nekoliko treninga na nekom od okolnih strelišta. Upravni odbor će u narednih nekoliko dana zasedati i pokušati da nađe rešenje i obezbedi nastup pionira.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
24 °C 1008.1 mb 61 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija