Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

11.07.2018

Dimitrije Gaćeša treći na finalu Kupa Srbije

Dimitrije Gaćeša, strelac inđijske „Mladosti“, osvojio je treće mesto na finalu Kupa Srbije u trostavu malokalibarskom puškom koje je održano u Novom Sadu 8. jula. Gaćeša je postigao svoj najbolji rezultat u karijeri i sa 1135 krugova potvrdio da je jedan od najboljih strelaca Srbije u svojoj generaciji ( rođen 2001. godine). Nešto slabiji stojeći stav sprečio ga je da uđe i u seniorsko finale, jer je bio na devetom mestu, prvom ispod crte za prolaz u finale.

Prvo mesto kod juniora pripalo je odličnom takmičaru iz Kragujevca Ivanović Marku a srebra se domogao Ratko Bućić iz beogradskog Partizana.

Gaćešin rezultat je potvrdio da su ga selektori juniorske reprezentacije s pravom uvrstili u sastav juniorske reprezentacije Srbije za veliki međunarodni turnir u Plzenu koji se održava od 11. do 15. jula. Po povratku iz Plzena, Gaćešu očekuje još juniorsko i seniorsko prvenstvo Srbije i veliki međunarodni turnir Velika nagrada Novog Sada. Pored njega, na ovim takmičenjima nastupiće Bojić Strahinja, Mihajlović Veljko i Gaćeša Anastasija.

Ovo je prvi i istorijski nastup jednog inđijskog strelca za reprezentaciju Srbije a rezultat je velikog rada i požrtvovanja svih članova kluba, uprave, trenera i takmičara. 
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
24 °C 1008.1 mb 61 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija