Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

02.07.2018

Ana Bajić osvojila zlato na Mediteranskim igrama

Ana Bajić, reprezentativka Srbije i članica tekvondo kluba „Elit“ iz Inđije osvojila je prvo mesto na Mediteranskim igrama koje su održane od 22. juna do 1. jula u španskom mestu Taragona.

Ana je u u prvoj borbi savladala Italijanku Giacomini rezultatom 4-0. U polufinalnoj borbi je bila bolja od Tunižanke Kus a u finalu je rezultatom 5-1 savladala francuskinju Ble i osvojila prvo mesto u kategoriji +67kg.

Ana je rođena 19. marta 1995. godine, živi u Beški i od malih nogu se uspešno bavi ovim sportom, a učestvovala je na mnogobrojnim evropskim i svetskim takmičenjima gde je postizala zavidne rezultate.

Na Mediteranskim igrama u  Taragoni Srbiju je predstavljalo 139 sportista koji su se takmičili u 27 sportova: atletika, boks, boćanje, basket 3×3, biciklizam, džudo, karate, dizanje tegova, golf, jedrenje, stoni tenis, mačevanje, kajak, odbojka na pesku, plivanje, rukomet, rvanje, skijanje na vodi, gimnastika (sportska i ritmička), streličarstvo, streljaštvo, leteće mete, tekvondo, triatlon, vaterpolo i veslanje.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
17 °C 1012.3 mb 83 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija