Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

22.06.2018

Miloš Malešević osvojio bronzu na prvenstvu Balkana u atletici

Miloš Malešević, član atletskog kluba „Inđija“, osvojio je bronzanu medalju u trci na 5.000 metara na prvenstvu Balkana u atletici za starije juniore (U20).

Ovogodišnje izdanje ovog atletskog nadmetanja održava se u  Istanbulu (Turska) 21. - 22.06.2018. godine uz učešće najboljih mladih atletičara iz 13 zemalja.

Juče je održan prvi dan takmičenja a na programu je bila trka na 5.000 metara. Miloš je potajno očekivao osvajanje jednog od odličja, što je sjajnom trkom i ličnim rekordom (15:18,16) uspeo i da ostvari. Hrabro i odvažno se upustio u borbu sa najboljim mladim dugoprugašima Balkana, ne dopuštajući im da mu previše odmaknu u trci. Na kraju je rutinski došao do trećeg mesta i bronzane medalje, iza atletičara iz Grčke i Turske.

Ovim plasmanom je potvrdio da izrasta u pravog atletskog asa koje je Inđija godinama unazad imala (Jovan subotić, Mirko Vujaklija, Snežana Denčić, Suzana Ćirić, Dragoslav Prpa, Saša Radenković, Milan Puđa...), a naša opština dobija još jednog mladog i kvalitetnog atletičara pred kojim je svetla budućnost.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
17 °C 1012.3 mb 83 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija