Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

11.12.2014

Kiparska kompanija proširuje kapacitete u Inđiji

Predsednik opštine Inđija Petar Filipović i njegov pomoćnik za ekonomski razvoj i poljoprivredu najavili su proširenje kapaciteta kiparske kompanije Kostas a Zacharia (KAZ) početkom 2015. godine.

Petar Filipović je istakao da je nova investicija izuzetno značajna stvar za opštinu Inđija, pogotovo što u prethodne dve godine nije bilo mnogo investitora.

„Važno je da kompanije koje već posluju u našoj opštini izgrađuju nova postrojenja i proširuju kapacitete. Kiparska kompanija KAZ će izgraditi još jednu hladnjaču u kojoj bi, prema njihovim najavama, trebalo da radi još 150 naših sugrađana. Takođe, ja očekujem i da počne izgradnja fabrike indonežanske kompanije Indofood i rekao bih da dobro započinjemo narednu godinu, a nadam se i da će se taj trend novih ulaganja nastaviti“, izjavio je predsednik opštine Inđija.

Srpko Medenica, pomoćnik predsednika za ekonomski razvoj i poljoprivredu, istakao je da nova investicija rezultat dobrog timskog rada.

„Želeo bih da naglasim da imam odličnu komunikaciju i saradnju sa predsednikom opštine, pre svega kao njegov pomoćnik zadužen za ekonomski razvoj i poljoprivredu, a koja je rezultirala dovođenjem braunfild investicije, kiparske kompanije KAZ, u kojoj je do sada upošljeno 250 naših sugrađana. Na nedavno završenom sajmu prehrambene industrije u Parizu, jednom od najvećih u toj oblasti, ugovorili smo novu investiciju kiparske kompanije čiji bi radovi trebalo da otpočnu u januaru u severoistočnoj radnoj zoni“, najavio je Srpko Medenica.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
21 °C 1007.7 mb 73 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija