Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

09.01.2014 | T.Đoković

Pomoć za Danijelu Kovačević - 1727

Danijela Kovačević iz Inđije imala je 17 godina kada se pre 4 godine porodila i na svet donela malu Mariju. Naizgled idilična priča pretvorila se u tragediju, kada je Danijela u porodilištu u Novom Sadu dobila sepsu, koju je jedva preživela. Međutim, upala je u budnu komu i u tom stanju vegetiranja je i danas. 

"Znate, kada uđete na vrata te prostorije ona vam se nekada nasmeje, a nekada ni ne primeti da ste tu, ali posle izesnog vremena shvatite da ona prati svaki vaš pokret, da prati sve što se dešava u prostoriji. Kad joj priđete zna biti uplašena, isto tako zna biti mirna i imati potrebu da je mazite, ljuta, nasmejana, šta god", priča nam Vesna Drašković, majka Danijele Kovačević. 

Danijela nije svesna sveta oko sebe, ne prepoznaje ni ćerku, ni majku, ne može da komunicira... Ipak, Vesna ne gubi nadu će uspeti da pronađu novac i odvedu svoju ćerku u Nemačku na lečenje. 

Dosadašnje akcije nisu bile uspešne, a novu nadu ulio je novi humanitarni broj – 1727. 

"To su mali koraci ka velikom cilju. A veliki cilj je da Daca ode u Nemačku gde doktori daju velike šanse za njen oporavak", kaže Danijelina majka. 

 IZVOR: B92


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
31 °C 1005.5 mb 33 % 2 m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija