indjija.net

Novi Karlovci, ravničarsko sremsko mesto, nalaze se na regionalnom putu Ruma – Stari Slankamen. Za Nove Karlovce se može reći da je uglavnom razvijeno mesto u kome preovlađuju novoizgrađene kuće i čiji se meštani u globalu bave poljoprivrednom delatnošću. Mesto je naseljeno još pre nekoliko vekova tako da školstvo u njemu ima veliku tradiciju. Naime, meštani Novih Karlovaca su 1966. godine proslavili 200 godina uvođenja školstva u ovu sredinu.

Postojeća školska zgrada koja se nalazi u centru sela podignuta je 1911. godine, a 1966. godine na proslavi 200. godišnjice rada obuhvatala je 530 učenika. Za vreme Drugog svetskog rata zgrada je zapaljena, međutim posle rata je rekonstruisana, tako da je zadržala svoj prvobitni izgled. U današnje vreme intezivnije se ulažu napori da se zgrada uredi i što više osavremeni za nastavu.

Zgrada ima osam učoionica, kuhinju i trpezariju, radionicu za TO, fiskulturnu salu i igralište za male sportove na kome su postavljeni reflektori.

Jedino je učionica za informatiku specijalizovana. Ove godine je u školu uveden plin, tako da je grejanje zgrade osavremljeno. U slopu školskog dvorišta nalazi se školoski park površine 7000m².

U ovoj školskoj godini upisano je 260 učenika koji su raspoređeni u 13 odeljenja.

U školi je zaposleno 34 radnika, 25 u nastavi i 9 kao vannastavno osoblje.

Škola je u toku svog postojanja i rada dobijala značajna priznanja i nagrade, kako ekipne tako i pojedinančne, a koje se odnose i na učenike i na njihove vaspitače.

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1005.2 mb 67 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija